Mobirise website creation software

Materialen en voorbeeldenIn en rond de tuin zijn er vele mogelijkheden en combinaties te bedenken met verschillende materialen.

Sinds een aantal jaar is keramisch helemaal door gevoerd als een vervangend natuursteen product met vele keuzes uit kleuren, mozaiƫken en patronen.

Keramisch kenmerkt zijn eigen door hard en slijtvast te zijn.

 
Placeholder imageGrassen en Kunstgrassen

Voor onderhouds vriendelijke tuin zijn grassen de oplossing, Voor echt gras hoeft u geen groene vingers te hebben al kunt u ze er wel van krijgen. Door de eenvoud van gras en de kleur valt deze met de meeste producten te combineren en geeft in vele situaties een mooi eind resultaat.

Wilt u liever geen onderhoud aan gras dan is er nog de mogelijkheid om voor kunstgras te kiezen. Kunstgras is er in alle prijzen en varianten van eenvoudig groen tot in de detail met strootjes en hoogtes. Kunstgras bied een natuurlijke demping voor eventueel onder een speeltoestel, maar kan ook geleverd worden met matten om te zorgen voor nog meer demping.Placeholder imageVerhogingen en diepte

Door verhoogde borders te maken krijgt de tuin wat meer diepten en wordt er een ander perspectief gecreeƫrd. Een verhoogde border heeft een elegante uitstraling en is veelal ook onderhouds vriendelijk waardoor u toch wat groen in de tuin heeft, maar niet de grote hoeveelheid tijd en werk om het netjes te houden.

Placeholder image

Een verhoogde border zorgt niet alleen voor niveau's in de tuin, maar u kunt ook het hele jaar groen erin planten zodat u in de winter ook sfeer heeft.

Een leuke manier om een plant, boom of bak contour en uitstraling te geven is verlichting door middel van in-lite te plaatsen.

Adres
Drogedijk 8
4793TC Fijnaart

CONTACT
Email: Email: info@verbiest-bestratingen.nl
Gsm:0642310460
Kvk:  te Breda onder nummer 20136221